1. |
2024/06/05 |
Changes in fish sauce quality throughout production(Nutricon)
|
2. |
2024/01/20 |
麹菌を利用して発酵させた柿の葉茶のチロシナーゼ阻害活性の評価(第20回ファンクショナルフード学会学術集会)
|
3. |
2023/12/10 |
大豆における抗酸化作用と全ポリフェノール量の関係(大学コンソーシアム八王子学生発表会)
|
4. |
2023/12/10 |
韃靼そば粉におけるルチノシダーゼ活性の測定条件の検討(大学コンソーシアム八王子学生発表会)
|
5. |
2023/12/08 |
異なる温度で保存した酒粕中の全アミノ酸量と微生物数の推移(新アミノ酸分析研究会)
|
6. |
2023/12/08 |
生トマトにおけるグルタミン酸の温度別経時変化(新アミノ酸分析研究会)
|
7. |
2023/12/01 |
クエン酸、グルコン酸による内在性金属イオンの除去がホタテガイのAMPdeaminase、 IMPase に及ぼす影響(美味技術学会第23回例会)
|
8. |
2023/12/01 |
ハチミツ酒製造におけるドライイーストの発酵能におよぼす添加物の影響(美味技術学会第23回例会)
|
9. |
2023/12/01 |
ハンバーグとして受け入れられる大豆ミートハンバーグ製造における大豆ミート量の調査(美味技術学会第23回例会)
|
10. |
2023/09/20 |
抽出後のコーヒーにおける色調およびpHの変化(日本食品分析学会令和5年度学術集会)
|
11. |
2023/09/20 |
冷蔵保存中のイチゴの品質変化(日本食品分析学会令和5年度学術集会)
|
12. |
2023/06/14 |
Quality differences among tomato varieties(XXII Congress, EuroFoodChem XXII)
|
13. |
2023/03/09 |
マグロ魚肉におけるIMP分解酵素に及ぼす各種調味液の影響(日本海水学会若手会 第14回学生研究発表会)
|
14. |
2023/01/07 |
さまざまな味噌における抗酸化作用と色彩値の関係(第19回ファンクショナルフード学会学術集会)
|
15. |
2022/12/09 |
魚醤製造における各種アミノ酸の経時変化(新アミノ酸分析研究会第12回学術講演会)
|
16. |
2022/12/09 |
様々な加熱調理法によるシカ肉中のアミノ酸量の変化(新アミノ酸分析研究会第12回学術講演会)
|
17. |
2022/12/04 |
さまざまな漬込み条件で製造した梅干しの品質調査(第14回大学コンソーシアム八王子学生発表会)
|
18. |
2022/11/25 |
蜂蜜添加による炊飯米の保温時の品質保持効果(第22回美味技術学会例会)
|
19. |
2022/09/13 |
浅漬け製造における硝酸還元菌の増殖抑制に関する研究(日本食品分析学会令和4年度学術集会)
|
20. |
2022/09/12 |
Effect of Salts on the Umami Taste of Ham(4th edition of Euro Global Conference on Food Science and Technology)
|
21. |
2022/03/28 |
Synergistic changes to taste components of scallops depend on the heating method(4th Online International Conference on Aquaculture and Fisheries)
|
22. |
2022/01/08 |
ハチミツの抗酸化作用の評価(第18回ファンクショナルフード学会学術集会)
|
23. |
2021/11/08 |
Fish processing with honey for taste component maintenance(7th International Conference on Food Chemistry & Technology)
|
24. |
2021/11/05 |
各種茶葉抽出液を添加したハチミツ入りスポンジケーキの製造と評価(美味技術学会第21回例会)
|
25. |
2021/06/29 |
Change over time of the molecular profile contributing to scallop taste(International Conference on Nutritional Health and Food Science & Technology)
|
26. |
2021/03/23 |
The change in the quality of refrigerated strawberries(Food Science & Obesity)
|
27. |
2021/03/06 |
Metschnikowia pulcherrimaおよびCandida apicolaの発酵効率におよぼす温度および糖の影響(第23回化学工学会学生発表会)
|
28. |
2021/01/09 |
キウイを利用した発酵酵素シロップの機能性とポリフェノール量に関する研究(第17回ファンクショナルフード学会学術集会)
|
29. |
2020/11/30 |
豚肉のプロテアーゼ活性におよぼす各種塩類の影響(新アミノ酸研究会第10回学術講演会)
|
30. |
2020/11/28 |
小売店における水産物のHACCPプランの作成と検証(日本品質管理学会第50回年次大会研究発表会)
|
31. |
2020/10/23 |
バターにおける酸化度簡易測定方法の検討(第20回美味技術学会例会)
|
32. |
2020/09/23 |
Taste-related amino acid analysis using phenylthiocarbamyl (PTC) in scallop(International Congress on Biotechnology and Food science)
|
33. |
2020/08/17 |
ホタテガイの品質保持に関する研究(令和元年度 玉川大学学科間共同研究成果発表会)
|
34. |
2020/02/24 |
Quality Maintenance of Mackerel Using Honey(6th International Conference on Food and Environmental Sciences)
|
35. |
2020/01/11 |
りんごを利用した発酵酵素シロップによる抗ガン,抗酸化および血糖値上昇抑制作用に関する研究ル(第16回ファンクショナルフード学会学術集会)
|
36. |
2019/12/21 |
果物・野菜におけるAsA測定および還元作用、抗酸化作用測定方法の検討及び比較(第20回日本有機農業学会大会)
|
37. |
2019/12/16 |
PTC-アミノ酸分析法を利用したホタテガイ中のグルタミン酸の分析(新アミノ酸分析研究会第9回学術講演会)
|
38. |
2019/12/16 |
トマトの品種におけるグルタミン酸量の比較(新アミノ酸分析研究会第9回学術講演会)
|
39. |
2019/11/30 |
ハチミツを利用したスポンジケーキの製造(日本食生活学会第59回大会)
|
40. |
2019/11/22 |
小規模店舗を対象とした精肉のHACCPプランの作成と検証(美味技術学会第19回岐阜例会)
|
41. |
2019/11/22 |
食品表示を利用した食のリスクコミュニケーション(日本リスク研究学会第32回年次大会)
|
42. |
2019/09/20 |
ハチミツを利用したサバの品質保持(日本食品分析学会令和元年度学術集会)
|
43. |
2019/08/27 |
Comparison of HPLC with Colorimetry for determination of L-ascorbic Acid in Vegetables and Fruits(The 2nd International Food Research Conference)
|
44. |
2019/03/24 |
Quantitation of L-ascorbic acid in selected fruits by using the α, α’-dipyridyl method(1st GHI conference 2019)
|
45. |
2017/11/11 |
にがりを利用した魚肉のうま味成分の保持(美味技術学会第17回名古屋例会)
|
46. |
2017/09/22 |
N. Evaluation and visualization by biothermometer of quality in pink prawn, Pandalus nipponensis(International symposium on “Fisheries Science for the Future Generations”)
|
47. |
2017/07/19 |
にがりを利用した干物製造におけるうま味成分保持に関する研究(ソルトサイエンス研究財団第29回助成研究発表会)
|
48. |
2017/06/26 |
Maintaining the taste component in chub mackerel(2nd International conference on Food Security and Sustainability)
|
49. |
2017/03/26 |
久慈浜で漁獲されたアオメエソの品質調査(平成 29年度日本水産学会春季大会)
|
50. |
2017/03/18 |
N. Evaluation of scallop quality Athens,(6th international congress on food technology)
|
51. |
2017/01/25 |
Quality of Pointhead flounder and Japanese sandfish Brussels,(Seafood safety: new findings & innovation challenges)
|
52. |
2016/07/19 |
Bacterial degradation of adenosine monophosphate and methods to optimize inosinic acid, a taste component, in prawn Dublin,(Food micro 2016)
|
53. |
2016/03/26 |
養殖クルマエビの品質評価に関する研究(平成 28年度日本水産学会春季大会)
|
54. |
2016/02/24 |
Effect of Different Packaging Materials on the Quality of Tuna and Use of Corrugated Cardboard as Suitable Packaging Material for Fisheries Logistics(2nd International Conference on Food and Environmental Sciences)
|
5件表示
|
全件表示(54件)
|