|
カトウ クニヒロ
加藤 邦拓 所属 メディア学部 メディア学科 職種 助教 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2023/04 |
| 形態種別 | 国際会議論文 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Demonstrating FoodSkin: A Method for Creating Electronic Circuits on Food Surfaces by Using Edible Gold Leaf for Enhancement of Eating Experience |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | In the CHI Conference on Human Factors in Computing Systems CHI'23 Extended Abstracts Proceedings (CHI'23 EA) |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | ACM |
| 巻・号・頁 | Article No.434,pp.1-4 |
| 総ページ数 | 4 |
| 担当区分 | 筆頭著者 |
| 著者・共著者 | Kunihiro Kato, Ami Motomura, Kaori Ikematsu, Hiromi Nakamura, and Yuki Igarashi |
| 外部リンクURL | https://dl.acm.org/doi/10.1145/3544549.3583933 |